Home   

Aspekt ERA Makelaars

Zoek meer

Gratis waardebepaling van uw huis

Overweegt u om uw huis te verkopen, maar weet u niet wat een realistische prijs is? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

De waardebepaling een geeft realistisch beeld van de waarde van uw huis in de huidige markt. Dit kan helpen bij het nemen van een goede beslissing over het al dan niet verkopen van uw huis. U krijgt ook inzicht in het budget dat beschikbaar is voor de eventuele aankoop van een nieuw huis.

Hoe werkt het?

Tijdens een waardebepaling bekijken wij uw huis en schatten wij de realistische verkoopprijs in de huidige markt. Het is daarom handig om zoveel mogelijk relevante informatie over uw huis beschikbaar te hebben, want hoe meer details wij kennen, hoe beter wij de waarde kunnen inschatten.

Verder geven wij u tijdens dit gesprek, indien gewenst, tips voor het goed verkoopbaar maken van uw woning en kunt u ons alles vragen over de markt in het algemeen en het segment waarin uw huis zich bevindt in het bijzonder. De waardebepaling voeren wij zorgvuldig uit en die duurt daarom ongeveer 1½ uur.

Na afloop informeren wij u over de waarde van uw huis.
Hoewel de waardebepaling uitvoerig en nauwkeurig wordt uitgevoerd is dit niet hetzelfde als een taxatierapport, dat u bijvoorbeeld nodig heeft voor het aanvragen van een nieuwe hypotheek of het verhogen van de bestaande hypotheek.

Wilt u een gratis waardebepaling aanvragen?

Kies hieronder voor één van onze kantoren in en wij nemen snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen.